in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások GNSS felhasználói tanfolyam a FÖMI-ben – 2011. szeptember 16-án
GNSS felhasználói tanfolyam a FÖMI-ben – 2011. szeptember 16-án

A Földmérési és Távérzékelési Intézet (FÖMI) Kozmikus Geodéziai Obszervatórium GNSS Szolgáltató Központja 2011. szeptember 16-án felhasználói tanfolyamot rendez a FÖMI székház oktatótermében (1149 Budapest, Bosnyák tér 5. I. em.).  A rendezvény célja a GNSSnet.hu rendszer aktualitásainak ismertetése, a GNSS Szolgáltató Központ által végzett elmúlt évi fejlesztések bemutatása, valamint több olyan részterület alapos ismertetése, amely döntően befolyásolhatja a GNSS technológiával végzett pontmeghatározások minőségét.

A tanfolyamot elsősorban azoknak az alapismeretekkel rendelkező, a GNSS helymeghatározásban jártas felhasználóknak szervezzük, akik szeretnének többet tudni az RTK és hálózati RTK technológiával végzett helymeghatározás minőségét befolyásoló hibaforrásokról, valamint a hibák hatásának csökkentése érdekében végzett legújabb nemzetközi és hazai fejlesztésekről. A rendezvény műszergyártó független, minden felhasználónak ajánljuk.

A rendezvényt a Magyar Mérnöki Kamara akkreditálta, a résztvevők 2 kreditpontot kaphatnak. A szeptemberi tanfolyam létszáma betelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel a rendezvényt novemberben megismételjük, az időpontról és a helyszínről az érdeklődők a FÖMI illetve a GNSS Szolgáltató Központ honlapján a későbbiekben találhatnak információkat.Módosítás dátuma: 2011. szeptember 14. szerda, 21:16
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk