in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások FÖMI–ORFK értekezlet – Budapest, 2012. február 23.
FÖMI–ORFK értekezlet – Budapest, 2012. február 23.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) és a Földmérési és Távérzékelési Intézet (FÖMI) között hosszú évek alatt stabil, megbízható partneri együttműködés alakult ki az államhatárral kapcsolatos jogi és földmérési-térképészeti feladatok terén. A feladatokat elvégzését szabályozó Együttműködési Megállapodás alapján a szakemberek minden év elején értékelik az elvégzett munkákat, összeállítják és előterjesztik az éves munkatervet.

A 2011. évi beszámolót és a 2012. évi munkatervet a Rendőrség részéről dr. Halmosi Zsolt dandártábornok, rendészeti főigazgató, a FÖMI részéről Toronyi Bence főigazgató hagyta jóvá a 2012. február 23-án, a Rendészeti Igazgatási Központban megtartott közös értekezlet alkalmával.

Az értekezleten a FÖMI és az ORFK munkatársain kívül a szakterületet felügyelő Vidékfejlesztési Minisztérium és a Belügyminisztérium képviselői is részt vettek.

Az értekezletet követően – nyugállományba vonulása alkalmából – megköszöntük Bence István kollégánknak a határbizottságokban végzett sokéves értékteremtő munkáját.

Az értekezleten készült fényképeket Varga Norbert (FÖMI Államhatárügyi Osztály) készítette.


Toronyi Bence főigazgató (FÖMI) és dr. Halmosi Zsolt dandártábornok, rendészeti főigazgató (ORFK)Dr. Halmosi Zsolt dandártábornok (ORFK), Vájlok László rendőr alezredes (ORFK Határképviseleti Osztály), dr. Várady Péter rendőr
alezredes (ORFK), dr. Simon Zoltán rendőr alezredes (ORFK)Dr. Simon Zoltán rendőr alezredes (ORFK), Neu-Perényi Dávid tanácsos (FÖMI), Bence István ny. földmérési felügyelő, Angyal László főtanácsos (FÖMI)Petrik István igazgató (FÖMI Alaphálózati Igazgatóság), Koós Tamás főosztályvezető-helyettes (VM Földügyi Főosztály), Horváth Gábor István főosztályvezető (VM Földügyi Főosztály), Busics Imre osztályvezető (FÖMI Államhatárügyi Osztály)Neu-Perényi Dávid tanácsos (FÖMI), Bence István ny. földmérési felügyelő, Angyal László főtanácsos (FÖMI), dr. Farkasa Katalin referens (BM), dr. Fógel Regina osztályvezető (BM Nemzetközi Szerződések Osztálya)Busics Imre osztályvezető (FÖMI Államhatárügyi Osztály)
, Vájlok László rendőr alezredes (ORFK Határképviseleti Osztály), Bence István ny. földmérési felügyelő


Módosítás dátuma: 2012. március 05. hétfő, 14:25
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk