in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások Hivatalosan is megalakult a Földmérési és Távérzékelési Intézet Sportegyesület
Hivatalosan is megalakult a Földmérési és Távérzékelési Intézet Sportegyesület


2012. szeptember 19.-én hivatalosan is megalakult és elkezdte működését a Földmérési és Távérzékelési Intézet Sportegyesülete. Az alakuló ülésen a jelenlévők 33 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül meghozták a határozatukat az egyesület megalakulásáról, a tisztségviselők megválasztásáról, a tagdíj mértékéről és esedékességéről. Az egyesület célja a rendszeres sportolás, testedzés, felüdülés biztosítása, az ilyen igények felkeltése, tagjainak nevelése, a sporttevékenység szervezése, illetve a sporttevékenység feltételeinek megteremtése.

Az Egyesület civil szervezetként biztosítja tagjainak és a hozzá csatlakozó, vele együttműködő szervezeteknek a sporttal, az egészséges életvitellel, az aktív és hasznos időtöltéssel kapcsolatos programokat, valamint fellép a fenntartható környezet megteremtésének érdekében. 

Az egyesület honlapján további tájékoztatás olvasható ez egyesület tevékenységéről, az aktualitásokról. Az egyesület elérhetőségei:
Email: sportegyesulet@fomi.hu
Honlap: www.fomi.hu/sportegyesulet
Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
www.facebook.com/pages/Földmérési-és-Távérzékelési-Intézet-Sportegyesület-Fömi-SE/111827588954554?fref=ts


Közigazgatási Foci Ünnep az első hivatalos megmérettetése a FÖMI SE focistáinak

A FÖMI SE első hivatalos megmérettetésére az I. Közig Foci Kupa adott lehetőséget, amelynek a szervezők a Vasas Fáy utcai sportközpontjának műfüves pályái adtak otthont. Az ötlet- és házigazda PromoSport Kft. már a rajt előtt sikerként nyugtázhatta, hogy a közigazgatási szektorban vezető szerepet betöltő minisztériumok, valamint az ezen a területen tevékenykedő intézmények és hivatalok összesen 36 csapattal képviseltették magukat, soraikban a kispályás labdarúgás 360 lelkes hívével. Természetesen sikeresnek értékelhető a FÖMI SE részvétele is. A sorsoláson a Magyar Államkincstár, Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ, Közbeszerzési Hatóság, Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala csapataival kerültünk egy csoportba. Csapatunk játékán látszott, hogy ilyen körülmények között most játszottak először együtt a csapat tagjai. A csoportmérkőzések végére azonban a csapat olyan bíztató erényeket tudott felmutatni, amely később akár kiemelkedő eredmények elérésének az alapja is lehet. Minden kedves csapattagnak és szurkolóinak is köszönjük az aktív részvételt. Bővebb információ az egyesület honlapján található.

Az I. Közig Kupa promóciós videója itt megtekinthető (9:37):
http://www.youtube.com/watch?v=gTDFYb7bWbg&feature=relmfuMódosítás dátuma: 2012. október 30. kedd, 17:38
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk