in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások FÖMI–ORFK értekezlet (2013. január 15.)
FÖMI–ORFK értekezlet (2013. január 15.)

Az Országos Rendőr-főkapitányság és a Földmérési és Távérzékelési Intézet között hosszú évek alatt stabil, megbízható partneri együttműködés alakult ki az államhatárral kapcsolatos jogi és földmérési-térképészeti feladatok terén. A feladatokat elvégzését szabályozó Együttműködési megállapodás alapján a szakemberek minden év elején értékelik az elvégzett munkákat, összeállítják és előterjesztik az éves munkatervet.

A 2012. évi beszámolót és a 2013. évi munkatervet a Rendőrség részéről dr. Halmosi Zsolt dandártábornok, rendészeti főigazgató, a FÖMI részéről Toronyi Bence főigazgató hagyta jóvá január 15-én, a Térképészeti Székházban megtartott közös értekezlet alkalmával.

Az értekezleten a FÖMI és az ORFK munkatársain kívül a szakterületet felügyelő Vidékfejlesztési Minisztérium és a Belügyminisztérium képviselői is részt vettek.A sikeres munka végeredménye: dr. Halmosi Zsolt dandártábornok, rendészeti főigazgató és Toronyi Bence főigazgató kézfogásaA „földmérő oldal”: Angyal László főtanácsos (FÖMI ÁO), Busics Imre igazgató (FÖMI GI), Toronyi Bence főigazgató (FÖMI), Varga Norbert osztályvezető (FÖMI ÁO), Reményi György (VM Földügyi Főosztály)A „rendészeti oldal”: dr. Simon Zoltán rendőr alezredes (ORFK), dr. Fógel Regina osztályvezető (BM Nemzetközi Szerződések Osztálya), dr. Halmosi Zsolt dandártábornok, rendészeti főigazgató (ORFK), Vájlok László rendőr alezredes (ORFK Határképviseleti Osztály), dr. Hajnal Gábor rendőr alezredes (ORFK)


Módosítás dátuma: 2013. január 24. csütörtök, 18:58
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk