in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások Földmérési és Távérzékelési Intézet – Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar (AMK) megállapodás
Földmérési és Távérzékelési Intézet – Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar (AMK) megállapodás

A FÖMI és a fehérvári GEO között régóta van szakmai, szerződéses kapcsolat. 2014. július 17-én egy új megállapodást kötött a két intézmény, amit a GEO szervezeti átalakulása és az együttműködési területek pontosítása indokolt.

A megállapodás előzetesen egyeztetett szövegét Toronyi Bence, a FÖMI főigazgatója és Dr. Györök György az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának dékánja látta el kézjegyével. Jelen volt Iván Gyula a FÖMI főtanácsadója, Dr. Busics György a Geoinformatikai Intézet igazgatója és Veres Richárd HR és közkapcsolati vezető.Az aláírást követően a GEO háromtagú delegációját Iván Gyula kalauzolta végig a FÖMI különböző igazgatóságain, ahol rövidebb-hosszabb tájékoztatásban részesültek a vendégek.

Így a Földügyi Igazgatóságon Szilvay Gergely igazgató, a Térinformatikai Igazgatóságon Oláh Róbert igazgató, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Igazgatóságon László István és Dr. Martinovich László osztályvezetők, a Geodéziai Igazgatóságon Petrik István és Varga Norbert osztályvezetők, a Távérzékelési és Kozmikus Geodéziai Igazgatóságon Zboray Zoltán igazgató, a Szolgáltatási Igazgatóságon Varga Felicián igazgató tartottak szíves, mindenre kiterjedő ismertetést a szervezeti egység tevékenységéről, akivel a központi adattárat is megtekintettük.

A megállapodás lehetőséget teremt a két intézmény közötti szakmai kapcsolat folytatására, erősítésére.


Módosítás dátuma: 2014. augusztus 22. péntek, 11:00
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk