in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások Sikeres kiállítást zártunk a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron
Sikeres kiállítást zártunk a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron

Intézetünk a Földművelésügyi Minisztérium (FM) kiállítási területén, a Földügyi Főosztállyal közös standon fogadta a látogatókat 2015. szeptember 23 – 27. között, a 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron.

ImageSlideShow requires Javascript
  • abra1
  • abra1
  • abra1
  • abra1
  • abra1
  • abra1
  • abra1
  • abra1

A nyitónapon a B pavilon Médiatermében, az Interaktív tájékoztatás a termőföld szerzésről és az osztatlan közös tulajdonú területek megszüntetéséről című, négyórás előadássorozaton Fekete Gábor főigazgató úr az Elektronikus szolgáltatás-fejlesztés és hatékonyságnövelés témakörben tartott előadást. A program szakmai támogatását szolgálta a FÖMI tablóiból létesült kiállítás.

Az FM standjának részeként 15 m2-es területen mutattuk be a FÖMI termékeit és szolgáltatásait elsősorban azok mezőgazdasági célú felhasználásaira koncentrálva. Szakembereink az ingatlan-nyilvántartással, a MePAR és VINGIS rendszerek felhasználásával kapcsolatos tájékoztatást adtak, valamint bemutatták a műholdas helymeghatározás alkalmazásának lehetőségét a precíziós mezőgazdaságban érdekelt gazdáknak, gépforgalmazóknak. A FÖMI tevékenységét teljes körűen bemutató diasorok mellett a standon folyamatosan zajlott a 3D vetítés, melynek keretében látványos domborzatmodelleket, ortofotókat, űrfelvételeket tekinthettek meg az érdeklődők. Ez különösen a nagyszámú iskoláscsoportok és a fiatalok körében örvendett nagy népszerűségnek.


Módosítás dátuma: 2015. október 12. hétfő, 20:05
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk