in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások Indul a negyedik fentrol.hu pontgyűjtő játék
Indul a negyedik fentrol.hu pontgyűjtő játék

A korábbi évek hagyományait követve, Budapest Főváros Kormányhivatala mint szervező meghirdeti a negyedik pontgyűjtő játékot a fentrol.hu képszerkesztői számára. Az új játék 2017. május 1-én 0:00 órakor indul és június 30-án 24:00 óráig tart.

A Digitális Légifelvétel Archívum (DLA) projekt keretében megvalósult weboldalon, a Szerkesztés menüpontban a légifelvételek helyreigazításáért, pontos térbeli illesztéséért lehet pontokat kapni (1-10 pont). A játék ideje alatt a 15 legmagasabb pontszámot elérő játékos ajándékcsomagot kap. A 8 legtöbb pontot elérő játékos, illetve azok, akik legalább 100 képet georeferáltak, egy műhelylátogatás keretein belül ismerkedhetnek meg a felvételek digitalizálásának folyamatával.


A játékba a megadott időszakon belül bármikor be lehet kapcsolódni! A játékban való részvétel feltételei és pontos szabályai a Játékszabályban olvashatók. A játék félidejében, legkésőbb június 6-ig a fentrol.hu blogon közzétesszük a játék állását, a résztvevők által aktuálisan elért pontszámait.

Az előző játékok résztvevőit is bíztatjuk, hogy csatlakozzanak újból a megmérettetéshez. A fentrol.hu oldal indulása óta legaktívabb georeferálók, a legtöbb pontot szerzők a mindenkori Toplistában láthatók.

Örömünkre szolgál, ha minél többen részt vesznek a pontgyűjtő játékban, ezáltal tovább növelve a pontosan georeferált online elérhető felvételek számát. Játékosainknak sok sikert kívánunk!


Módosítás dátuma: 2017. április 28. péntek, 12:21
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk