in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Hírek, aktualitások Vegyen részt Ön is a Fentrol.hu pontgyűjtő játékban!
Vegyen részt Ön is a Fentrol.hu pontgyűjtő játékban!

Budapest Főváros Kormányhivatala szervezésében a korábbi évek hagyományait követve idén ősszel is meghirdetjük pontgyűjtő játékunkat a légifelvételek kedvelői, a fentrol.hu képszerkesztői számára. Az új, immár ötödik játék 2017. szeptember 18-án 0:00 órakor kezdődik és november 19-én 24:00 óráig tart.

A Digitális Légifelvétel Archívum (DLA) projekt keretében megvalósult weboldalon, a Szerkesztés menüpontban a légifelvételek pontos térbeli illesztéséért (georeferálásáért) lehet pontokat kapni (1-11 pont). A játék ideje alatt sikeresen helyreigazított képek után a 15 legmagasabb pontszámot elérő játékos ajándékcsomagot kap. A 8 legtöbb pontot elérő játékost, valamint azokat, akik legalább 100 képet georeferáltak, műhelylátogatásra hívjuk meg, aminek keretein belül bemutatásra kerülnek a Légifilmtárban található analóg anyagok, valamint a meghívottak megismerkedhetnek a légifelvételek digitalizálásának folyamatával. A részvétel feltételei és pontos szabályai a Játékszabályban olvashatók. A játék félidejét követő 5 munkanapon belül a fentrol blogon közzétesszük a játék állását, a résztvevők aktuálisan elért pontszámait és a georeferált képek számát.


A játékba a megadott időszakon belül bármikor be lehet kapcsolódni! Korábbi játékosainkat is bíztatjuk, hogy csatlakozzanak újból a megmérettetéshez.

A fentrol.hu oldal indulása óta legaktívabb georeferálók, a legtöbb pontot szerzők a mindenkori Toplistában láthatók.

Örömünkre szolgál, ha minél többen részt vesznek a pontgyűjtő játékban, ezáltal tovább növelve a pontosan helyreigazított, online elérhető felvételek számát. Játékosainknak sok sikert kívánunk!


Módosítás dátuma: 2017. november 17. péntek, 12:44
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk