in English in German in French

















Hírlevél





Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.









Számláló 2011. 08. 10-től

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMai napon12832
mod_vvisit_counterTegnap19916
mod_vvisit_counterEzen a héten112358
mod_vvisit_counterMúlt héten125314
mod_vvisit_counterEbben a hónapban334109
mod_vvisit_counterMúlt hónapban604785
mod_vvisit_counterEddig összesen10371313
Kezdőoldal
Használati feltételek

Amikor Ön a Földmérési és Távérzékelési Intézet – továbbiakban FÖMI – internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a központi államigazgatási szervek honlapjaira vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a FÖMI. Az általunk szolgáltatott közérdekű információk egy része közvetlenül a Kormányzati Portálról is elérhető, emellett a honlapunkról kiindulva számos további szolgáltatást a Kormányzati Portálon vehet igénybe. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a Kormányzati Portálra és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.)

A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe.

A regisztráció során birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, a kapcsolatfelvételi "Észrevételek" oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (email), valamint kérdését vagy véleményét.

Ezeket az adatait eljuttatjuk a FÖMI illetékeseihez; válaszukkal megkeressük Önt.

Honlapunk önálló Fórum szolgáltatást kínál a látogatóknak, az ott részletezett moderálási és adatkezelési szabályokkal.

Ez a tájékoztató a honlapunkkal kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Látogatóink személyes adatainak kezelése csak részét képezi adatkezelési tevékenységünknek. A FÖMI más tevékenységei során is kapcsolatba kerül az állampolgárokkal, ügyfelekkel, melynek során kezeli az érintettek személyes adatait.

A honlap működtetésekor – az adatvédelmi törvénnyel összhangban – a FÖMI az alábbi legfontosabb alapelveket tartja szem előtt:

  • A tudatosan átadott magántermészetű adatokat a FÖMI csakis arra a célra használja fel, amire rendelkezésére bocsátották, az így gyűjtött adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja tovább.
  • A FÖMI az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.
  • A FÖMI a honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat tárol: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A FÖMI ezeket kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel.
  • A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, a FÖMI azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

A FÖMI internetbiztonsági elvei

A weboldal biztonságos működésének biztosítása érdekében, valamint hogy szolgáltatásunk minden felhasználónak rendelkezésére álljon, a weboldal tartalmának engedély nélküli megváltoztatására irányuló bármilyen tevékenység tilos és büntetőeljárást von maga után.


Módosítás dátuma: 2011. március 31. csütörtök, 10:14
 








  • Régi műszerek a FÖMI székházában
  • Régi műszerek a FÖMI székházában
  • Régi műszerek a FÖMI székházában
  • Régi műszerek a FÖMI székházában
  • Régi műszerek a FÖMI székházában
  • Régi műszerek a FÖMI székházában













© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk