in English in German in French

Hírlevél

Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Magunkról Köszöntő
Köszöntő

Szeretettel köszöntöm!

Nagy megtiszteltetés volt számomra 2015. februárjában, hogy egy igazán jelentős szakmai múlttal rendelkező intézet irányításával bízott meg Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter úr. E felkérésnek eleget téve feladatom volt a szakmai folyamatosság biztosítása, ennek keretében többek között az Intézetben futó uniós forrásból finanszírozott projektek sikeres lezárását is végrehajtottuk, amelyek szolgáltatásaink felhasználói számára komoly segítséget jelentenek, az intézmény számára pedig előrelépést és modern IT technológiai fejlesztéseket eredményeztek.

Az elmúlt évben a Kormány döntése értelmében a FÖMI, mint háttérintézmény 2017 január 1-én önálló főosztályként beolvadt Budapest Főváros Kormányhivatalába (BFKH). Ez az integráció sikeresen lezárult, György István kormánymegbízott úr felkért a szervezeti egység irányítására, melyet örömmel elfogadtam. Megállapítható, hogy az intézmény humán-szakmai bázisa tökéletes alapot nyújt a sikeres folytatáshoz, melyre bátran támaszkodhat mind a hazai, mind pedig a nemzetközi szakmai közvélemény és amelyre magam is számítok a folyamatban lévő, a megkezdett és a tervezett munka során. Mindenképpen szeretném elérni, hogy immár  Főosztályként is naprakész szakmai válaszokat adva minden időben képesek legyünk megfelelni a kor aktuális kihívásainak és az intézmény illeszkedjen a Kormányhivatal, a hazai és EU-s szabályozás feltételrendszeréhez.

A jövőbeni tervek között szerepel a szakmai érintettségben lévő projektek megvalósítása is, melyek megkerülhetetlen szereplője a BFKH. Emellett természetesen maximális támogatásomat élvezi az az évtizedek óta, 2017-ben éppen 50 éve folyó magas színvonalú szakmai munka, ami megalapozta az intézmény hírnevét. Nemzetközi kapcsolatainkat pedig konkrétabb és eredményesebb szakmai szintre kívánom emelni.

Mint a Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály (FTFF) vezetője ezúton is biztosítom arról, hogy a méltán nagy múltú FÖMI a továbbiakban szakmai Főosztályként is felelősségteljesen látja el állami feladatait és készséggel áll partnerei rendelkezésére.

Bízom abban, hogy e honlap tartalmának áttekintését követően hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönthetjük!

Fekete Gábor
főosztályvezető


ÉLETRAJZ


Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 13:24
 

© 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk