in English in German in French

Hírlevél


feed-image RSS hírek
 
   
Intézményünk országos és nemzetközi hálózati kapcsolatát az
Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat biztosítja.

Kezdőoldal Szolgáltatásaink Ingatlan-nyilvántartási adatok szolgáltatása
Ingatlan-nyilvántartási adatok szolgáltatása adatátviteli hálózaton keresztül

A TakarNet rendszer szolgáltatásait  2011 június 30. után az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező  felhasználók is igénybe vehetik a Földhivatal Online rendszeren keresztül. A TakarNet rendszerhez történő csatlakozás feltételeiről itt tájékozódhat.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 11:14
Bővebben...
 
Ingatlan változásfigyelés

A földhivatalok által nyújtott változásfigyelő szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ingatlanok tulajdoni lapjának módosításairól, változásairól gyorsan értesülhessünk e-mailben és/vagy SMS-ben. Ezáltal fokozható az ingatlanokhoz fűződő tevékenységekkel kapcsolatos biztonság, illetve a szolgáltatást igénybe vevő által is követhetővé válnak az ügyintézés tulajdoni lap változással járó lépései. A változásfigyelő szolgáltatás igénybevételéhez ismerni kell az ingatlan helyrajzi számát vagy címét.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 15:58
Bővebben...
 
Adatszolgáltatás a Földhasználati nyilvántartásból

A mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló 2013. évi CXXII. törvénnyel összefüggő egyes rendelkezésekről és átmeneti szabályokról szóló 2013. évi CCXII. törvény 99.§-a alapján a földhasználati nyilvántartást illetően a földügyért felelős miniszter által jóváhagyott  egyedi megállapodásban meghatározottak szerint a földhasználati nyilvántartásban szereplő adatok különböző szempontú legyűjtése, feldolgozása, és az így feldolgozott adatoknak a szerződő fél részére való továbbítása megállapodás alapján történhet.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 10:51
Bővebben...
 
E-hiteles tulajdoni lap

Új elektronikus földhivatali szolgáltatás indult  2008. május 19-én,  az e-hiteles, vagyis elektronikusan hitelesített  tulajdoni lap másolat szolgáltatás, első lépcsőben a TakarNet országos földhivatali számítógépes hálózat felhasználói számára. Ez ma már több mint 9000 felhasználót jelent, bankokat, közjegyzőket, ügyvédeket, közigazgatási intézményeket, önkormányzatokat, ingatlan irodákat, tervező cégeket stb.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 10:57
Bővebben...
 
Ingatlan-nyilvántartási adatok leválogatása egyedi megállapodás alapján

Az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény és a végrehajtására kiadott 109/1999. (XII.29.) FVM rendelet  112/B §-a alapján az ingatlan-nyilvántartás adatbázisából - egyedi megállapodás alapján – elektronikus adatleválogatási és adattovábbítási szolgáltatásra is lehetőség van adatműveleti, adatfeldolgozási tevékenységet igénylő esetekben.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 11:04
Bővebben...
 © 2011,Budapest Főváros Kormányhivatala Földmérési, Távérzékelési és Földhivatali Főosztály
1149 Budapest, Bosnyák tér 5.
Tel: 06-1-222-5101, Fax: 06-1-222-5112
Impresszum, Észrevételek, Használati feltételek, Adatkezelési tájékoztató
Közérdekű adatok közzététele, Kapcsolat, Elégedettségmérő űrlap, Webtérkép, Linkek
E-mail: ftfbfkh.gov.hu

Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához.
További információk